Домовите крадци задигнаха над 100 бона от апартамента на бургаско семейство

...
Домовите крадци задигнаха над 100 бона от апартамента на бургаско семейство
Коментари Харесай

Тихомълком пуснаха от ареста тандема украински крадци Руслан и Денис, излъгали, че ченгетата ги пребили

Домовите крадци задигнаха над 100 бона от жилището на бургаско семейство

Тихомълком Районният съд в Бургас пусна с условна присъда тандема украински крадци Руслан Добровски (45 години) и Денис Шейтанов (37 години), които в края на ноември предходната година отмъкнаха над 100 хиляди лева от вкъщи на бургаско семейство в жк. „ Изгрев “, разбра Флагман.бг. 

Припомняме, че при претърсването на населяваните от украинците жилища бяха открити общо 135 броя принадлежности за отключване и разтрошаване на порти – шперцове, отвертки, пили, къртачи. Двамата са регистрирани за серия от обири и са изтърпявали присъди на територията на родината си.

Руслан и Денис работили с изключителна точност и огромна нелегалност - с прилагане на ръкавици, оставяне на автомобила надалеч от мястото, а кражбите извършвали денем в жилища, където няма притежатели (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

Украинските нарушители се разкаяли за крупната кражба и даже са върнали към 80 хиляди лева на потърпевшата фамилия. Освен това Руслан и Денис си признали, че са излъгали, че са били бити от полицейски чиновници с електрошок в ареста. Измислили версията, с цел да смекчат наказванията си. Насинили се сами за меродавност.

Районният съд е одобрил съглашението сред прокуратурата и юриста им. Наложена им е условна присъда от 1,6 месеца с изпитателен период от 4 години.

По информация на Флагман.бг., автомобилът, с които двамата пристигнали в България предишното лято, е бил паркиран пред първокласен комплекс в Свети Влас. Преди няколко дни обаче внезапно липсващ.

Вероятно, незабавно след влизане в действие на присъдата, Руслан Добровски и Денис Шейтанов са отпрашили зад граница. Пред локални поданици изпечените украински криминогени споделили, че отпътуват за Германия и не е изключено там да продължат с набезите си. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР